ARTICLE 1:

La Cursa Serra de les Fites pertany al Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre i és puntuable per aquest circuit. El reglament de la Cursa de La Pobla de Massaluca és el corresponent al Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre amb les següents normes específiques descrites a continuació.

La inscripció significa l’acceptació d’aquest reglament així com les indicacions que pugui fer el director de cursa o les persones designades pel mateix.

ARTICLE 2:

La inscripció a la cursa implica l’acceptació d’aquest Reglament i els participants declaren estar preparats per a realitzar la prova i són els únics responsables del seu estat de forma, així com dels problemes mèdics que puguin derivar. El participant eximirà a l’Organització d’aquesta prova de qualsevol responsabilitat en cas d’accident o lesió.

ARTICLE 3:

La distància és de 21.1 Km aprox. de circuit de muntanya, combinat amb camins rurals, senders, trialeres, camins per a la cursa de muntanya.

La distància és de 12 Km aprox. de circuit de muntanya , combinat amb camins rurals, senders, trialeres per la cursa curta i marxa.

ARTICLE 4:

La sortida és a 9:30h del matí del dia 24 de març del 2019 per la cursa llarga i a les 9.45 la cursa curta i marxa.

El lloc de concentració és a Cooperativa Caterra d’aquesta localitat. 15 minuts abans de la sortida els participants hauran d’estar situats a la zona de control de sortida.

ARTICLE 5:

La cursa es correrà amb sistema de cronometratge individual. El xip és de la marca Sportident. Aquest xip el facilitarà l’organització amb règim de lloguer per aquells corredors que no en disposin. Un cop finalitzat s’haurà de retornar a la línia d’arribada.

Cal dur sempre el dorsal facilitat per l’organització de forma visible a la part davantera del corredor.

ARTICLE 6:

Els corredors que decideixin retirar-se de la prova hauran de comunicar-ho a l’organització mitjançant el control més proper al lloc de la retirada.

ARTICLE 7:

El circuit per on es du a terme la cursa de muntanya estarà degudament identificat i marcat amb cintes i cartells indicadors. Hi hauran punts de control de compliment obligatori. En cas de no passar per un punt de control, suposarà la desqualificació del corredor.

ARTICLE 8:

Hi haurà trofeus pel primer i primera classificat de cada categoria establerta pel Circuit de Curses de les Terres de l’Ebre (es tindrà en compte l’edat del participant a 31 de desembre de l’any de la cursa):

 • Cadet dones: per a participants d’entre 15 i 17 anys.
 • Cadet homes: per a participants d’entre 15 i 17 anys.
 • Junior dones: per a participants d’entre 18 i 20 anys.
 • Junior homes: per participants d’entre 18 i 20 anys.
 • Sub 23 dones: per participants d’entre 21 i 23 anys.
 • Sub 23 homes: per a participants d’entre 21 i 23 anys.
 • Sènior dones: per a participants d’entre 24 i 40 anys.
 • Sènior homes: per participants d’entre 24 i 40 anys.
 • Veterà dones: per a participants d’entre 41 i 50 anys.
 • Veterà homes: per a participants d’entre 41 i 50 anys.
 • Màster dones: per participants a partir de 51 anys.
 • Màster homes: per a participants a partir de 51 anys..
 • Absoluta dones: Formen part d’aquesta categoria totes les participants dones de les categories anteriors.
 • Absoluta homes: Formen part d’aquesta categoria tots els participants homes de les categories anteriors

 

La categoria específica de cadet (masculí i femení) s’adequarà el circuit a una distància d’entre 9 i 12 km i no més de 600 metres de desnivell positiu acumulat.

La categoria específica de Júnior (masculí i femení) s’adequarà el circuit a una distància d’entre 12 i 21 km i no més de 1000 metres de desnivell positiu acumulat.

 • Tots els participants puntuaran en el 10è. Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre
 • A la Cursa Curta hi haurà premi pels tres primers classificats masculins i femenins

ARTICLE 9:

Entrega de dorsals de 8:15h a 9:15h.

Es obligatori presentar la llicencia federativa en cas de disposar, DNI a l’hora de recollir el dorsal per comprovar les dades de tots els participants

ARTICLE 10:

L’organització podrà desqualificar de la prova els corredors que mostrin signes evidents d’esgotament o de qualsevol alteració física o psíquica que posi en perill la seva salut. L’organització es reserva del dret de poder retirar de la competició a qualsevol participant que mostri una actitud inadequada amb l’entorn natural que l’envolta.

Les reclamacions es faran per escrit un cop acabada la cursa adreçades al director de cursa; la decisió de l’organització serà inapel·lable.

ARTICLE 11:

L’organització es reserva del dret de modificar el recorregut de l’esdeveniment si ho considera oportú amb la finalitat de garantir la seguretat dels participants, organitzadors o l’espai natural.

ARTICLE 12:

Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. Tot allò que no hi quedi especificat restarà sota la decisió de l’organització o bé al Reglament Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre.

ARTICLE 13:

PREMIS:

Cursa Llarga: Hi haurà premis als 3 primers absoluts i 3 primeres absolutes, al 1er i 1a de cada categoría de les citades anteriorment. També hi haurà premi al 1er Soci AEM i a la 1ª Sòcia AEM.

Cursa Curta i Marxa: Hi haurà premis als 3 primers i 3 primeres.